keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Koirakuvat-viikkohaaste: lumi

Lumi? Lumi? Hmm. Jonkinlainen hämärä muistikuva siitä kyllä on, mutta... Oliko se sitä valkoista, mitä on nyt parina päivänä hetken maassa näkynyt ja mitä joskus muinoin oli enemmän ja pitempään?

Niinpä, ei täällä etelärannikolla ole lunta pahemmin tänä talvena näkynyt ja kun viime viikon parin lumisen päivän kuvasaldon ehdin jo laittaa aiempaan kirjoitukseen, niin ei auta muu, kuin osallistua koirakuvat-viikkohaasteeseen taas vanhoilla kuvilla :-(


Boden ensikosketuksia lumeen (marraskuu 2006)


Wiltsua ärsyttää jalkoihin takertuvat lumipaakut (marraskuu 2006)


Missu pikkutyttönä hautaamassa keppiä lumihankeen (talvi 97/98)

Ja tällaiselta täällä näyttää tänään - ei tietoakaan lumesta:


Olisihan sitä ihan kiva päästä lumeen peuhaamaan, mutta kun sitä ei vaan näy :-( Bodelle tosin käy kyllä hyvin sekin, että joku potkii palloa. Muu jengi viihtyy sisällä, kun pihalla on - yök - niin kuraista...

4 kommenttia:

 1. Voi kauhea, näyttää ihan syksyiseltä tuossa alimmassa kuvassa...! Etelämmässä on näköjään saatu nauttia toosi pitkästä syksystä... Höh!

  Mutta jospa ensi talvi olisi teillekin lumisempi (ja meille myös!).

  Hauska kuva tuo, missä Missu kaivaa touhukkaana kepille piiloa :D

  VastaaPoista
 2. Täällä pohjoisemmassa on tosiaan ollut lunta, mutta ihmeellinen talvi on ollut täälläkin. Luntakin saatiin odottaa tammikuulle ja sen jälkeen pakkaset ja plussakelit ovattkin leikkineet piirileikkiä :( Peukut pystyyn, että ensi talvena lunta tulisi eteläiseenkin Suomeen.

  Bode näyttää söpöltä talvisessa kuuraparta-lookissaan =)

  VastaaPoista
 3. Koiruus sitten varmuuden vuoksi ottaa lumen vielä talteenkin, mukaansa, jos vaikka lumi katoaisi kokonaan.

  VastaaPoista
 4. Siis ei ole todellista tuo mutakeli! Me asutaan ihan tässä Hämeenlinnan nurkalla, mutta pihalla on paksut kerrokset lunta! Ja tänään taas kerran satoi lisää aika urakalla enitsten kinosten päälle, joten ei taida meiltä olla lumet lähdössä ihan vähään aikaan! Mä inhoan kevättä siinä mielessä, että kun nuo kaikki lumet alkaa sulamaan, niin voi että sitä mudan määrää.. varsin mukava ottaa koiria sisälle, kun ne on ensin tepastelleet pitkin mutamantuja :)

  VastaaPoista