sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Katastrofin aineksia ilmassa

Voi itkujen itku, nyt se on sitten tapahtunut, mitä tässä onkin jo pelätty... Tällä viikolla on saatu tuskailla ja hermot ovat olleet koetuksella useampanakin päivänä.


Pojat viime viikolla, kun kaikki oli vielä hyvin.

Kaikki blogia vähänkään aktiivisemmin lukevat tietävät varmastikin, että Bode osaa olla rasittavaakin rasittavampi tuodessaan palloa jatkuvasti tielle, kun lumia lykitään. Noh, Petellä paloi viikolla pinna ja pallo upposi syvälle hankeen. Tarkoitus oli kyllä kaivaa pallo esiin, kun lumityöt on tehty. Toisin kuitenkin kävi. Palloa ei enää löytynyt.

Pari päivää oltiin ilman palloa ja kaikilta meni hermot. Wiltsu ei saanut olla sekuntiakaan rauhassa pihalla, kun Bode olisi voinut pallon puutteessa ottaa vaikka Wiltsun suuhunsa. Kohellus oli aivan järkyttävää, Bode etsi palloaan sekä sisällä että ulkona ja vaatimalla vaati apua etsintään. Lopulta herralle lykättiin tennispallo suuhun. Meni pari minuuttia ja pallo oli entinen... argh! Toinen tennispallo on sentään kestänyt nyt jo jokusen päivän. Ja käyttö on ollut todella ahkeraa. Mietinnässä on, pitääkö käydä ostamassa uusi sininen pallo vai odotetaanko vielä hetki, jos se tuolta kinosten sulaessa löytyisi. Tai sitten otetaan Tuulan vinkistä vaari ja käydään ostamassa Bodelle niin iso pallo, ettei se huku hankeen (eikä vieri kaappien alle).

2 kommenttia:

 1. Onko tuo Boden pallo tai The Pallo kokokumia? siis semmonen umpikuminen? Ei käy semmonen Tuulan koirien ISO pallo - sitä kun ei voi hukuttaa lumeen ja taas etsiä, hukuttaa ja etsiä... :-D
  Bodesta tulis hyvä pallopoika Wimbledonin tennisturnaukseen!

  VastaaPoista
 2. Boden pallo on ontto ja siinä on reiät molemmin puolin (kuva). Sitä on nimittäin myös naruversiona (naru kulkee reikien läpi), sellaisen hankin Bodelle ihan ensimmäiseksi, mutta ei kelvannut herralle ennen kuin naru poistettiin. Sen jälkeen olen ostanut suoraan naruttomia versioita.

  Taidat olla oikeassa, Sinin ja Helmin pallo ei ehkä kelpaisi, kun sitä ei saa samalla tavalla täpättyä hankeen kuin noita pienempiä. Ja sitä Bode todellakin tekee jatkuvalla syötöllä (ja välillä työntää päätään hankeen, vaikkei pallo hukassa olisikaan).

  Niin todellakin, pallopojaksi Wimbledoniin... Bodella riittää vaihtoehtoja vaikka muille jakaa, kun miettii, miksi isona ryhtyy ;-)

  VastaaPoista