torstai 1. syyskuuta 2011

Kuin sieniä sateella

Syksy on saapunut ja luonnossa liikkuessaan voi nähdä sinihomejuustomuruja ripoteltuna sinne tänne... Vai sittenkin jotain ihan muuta?Syksyn tultua on jälleen aika palata aktiivisemmin koneen ääreen ja osallistua myös kuvahaasteisiin. Makroviikoilla kuvataan syksyä läheltä. Kesän laiskottelun jälkeen päätin ottaa vielä, ainakin tällä kertaa, rennosti ja valitsin hyvin helpon ja perinteisen ratkaisun: sieniä ja väriään vaihtavia lehtiä.Teematiistaihin en ole vielä koskaan ennen osallistunut, mutta kun se nyt yhdistyy makroviikkoihin ja aihekin on sama, niin lähdin mukaan. Samoja kuvia en kuitenkaan halua käyttää, joten koska syksyyn kuuluu myös säilöntä, valikoitui kuvaan purkkeja ja pulloja täynnä erilaisia herkkuja.
8 kommenttia:

 1. Keltaisen sekä oranssin värit ja sienet kertovat sen: syksy on tullut!

  VastaaPoista
 2. Pehmeästi on syksy sävyttänyt lehtiä :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on tähän mennessä onnistuttu vain tallomaan sieniä yrittäessäni mokomia kuvailla ihan muuten vaan, kiitos koiruuden. :p Vois tietty tämmösen haasteen puitteissa koittaa uudemman kerran, ilman sen koiran läsnäoloa...

  VastaaPoista
 4. tuo kärpässieni on mainio
  Hillous on valttia nyt!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, hyviä hilloja ja mehuja.

  VastaaPoista
 6. Kauniita värejä ja herkkuja!

  VastaaPoista
 7. Mainio kärpässienikuva. Kunhan vaan ei koirat ole kovin kiinnostuneita ko. metsänherkuista..

  VastaaPoista
 8. Alimman makron lehden terä on upea. Hyvä valinta teemahaasteeseen nuo säilöntäjutut! Kiva kun tulit mukaan myös siihen haasteeseen.

  VastaaPoista