torstai 29. syyskuuta 2011

Pallon muodonmuutos

Isäntä kävi eilen ostamassa koiranruokasäkin ja toi samalla Bodelle uuden pallon. Nappasin äkkiä kuvan, ennen kuin Bode sai sen suuhunsa. On todistusaineistona siitä, kuinka sileä ja kiiltävä pallo oli ostettaessa.


Uutuuttaan kiiltelevä pallo hetkeä ennen Boden suureen suuhun joutumista.

Vain hetki Boden hallussa ja se siitä sileydestä. Noin puoli vuorokautta myöhemmin, tänään aamupäivällä, on pallo jo täynnä hampaanjälkiä, karvoja sekä pihalta tarttunutta heinää ja hiekkaa.


Boden eilen illalla saama pallo on jo tänään aamupäivällä kaikkea muuta kuin uutuuttaan kiiltelevä ja sileä.

Hyvä pallo tämä siinä mielessä on, ettei vanhakaan rikki mennyt, muutti vain muotoaan soikeaksi. Ainoa ikävä puoli on se, kun pinta menee hetkessä röpelöiseksi, jolloin se kerää kaiken moskan itseensä. Ja meillä kun pallo kulkee herra Pöhelssönin mukana ulos ja sisään ja ulos ja sisään... niin kaikki se roska kulkeutuu siinä mukana :-( Mutta minkäs teet. Pallo ja Bode on erottamaton kaksikko. Tai oikeasti yksikkö, koska Bode ei ole kokonainen ilman palloa.


3 kommenttia:

  1. Tuollainen sileä pallo ahdistaa ketä tahansa : ) Kyllä elämää nähnyt pallo on paljon parempi ja luotettavampi : )

    VastaaPoista
  2. Hah haa, mainio!! Jo on saanut pallo kyytiä, voisi näyttää suorastaan veriseltä kyydiltä, mutta ei sitten sentään. Olipa mieluinen lahja ja hyvä kun otit kuvan uutukaisesta, ei sitä muuten uskoisi..

    VastaaPoista
  3. Tiesin edellisen pallon kohtalosta, että muodonmuutos tapahtuu nopeasti. Siksi pidin kiirettä ja nappasin kuvan heti, ennen kuin herra pääsi uuteen palloon käsiksi - tai siis suiksi.

    VastaaPoista