keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Ruskea

Makrotexin aiheena on tällä viikolla ruskea. Kävin äsken ottamassa syyskuvia ladosta ja matkalla näkyi ruskeaa pilvin pimein. Makroviikoille sai kunnian osallistua pihatien varrella olevan pihlajan lehti.


Pihlajanlehti käpristyy ja ruskistuu.

Teemaextraan laitoin hetken harkinnan jälkeen Boden kuvan. Tarkoitus ei ole väittää herra Pöhelssöniä ruskeakieliseksi eikä hän ole ihan oikeasti edes ruskeaverikkö, vaan on virallisesti fawn-värinen koira. Fawn on kuitenkin useimmille, etenkin ei-koiraihmisille, vieras käsite ja siksi se yleensä ruskeaksi mielletään.


Ei ole mulla ruskea kieli, katsokaa vaikka.


10 kommenttia:

 1. Käpertyvää ruskeaa ja suloista ruskeaa.
  Hyvät makrot.

  VastaaPoista
 2. Saattaisi ruskealta näyttääkin, jos katselisi tuollaisen fawn-värisen hiuspehkon alta omaa kieltään! (En muuten ikinä ollut kuullutkaan tuollaisesta väristä!). ;D Hauskat kuvat löysit teemaan ja makroon.

  VastaaPoista
 3. Kaunis käpertyvä pihlajanlehti. Fawn-väri tuli mullekin tutuksi kun oli koira mulla :)

  VastaaPoista
 4. Suloiset lainehtivat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Kippura-käppyrä lehti on hieno.
  UPEALLA KOIRALLA pitkä ja tosiaan ei ruskea, vaan punainen kieli ... rapsuja! Konstan kielipä ei olekaan aivan punainen, vaan siellä on mustikansinisiä pigmenttiläiskiä.

  VastaaPoista
 6. Ujosteleva pihlajanlehti!
  Koikku on luppana.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Fawn-väriin en ole itsekään törmännyt missään muussa yhteydessä kuin koirien värinä, joten ihmekös tuo, jos sitä ei yleisesti tunneta.

  VastaaPoista
 8. Lehden kuva on hieno, vaikka olisit voinut rajata sitä rohkeammin, niin se olisi vielä enemmän makro. Koira on sympaattinen, vaikka onkin tukka silmillä niinkuin nuorilla tytöillä.

  VastaaPoista
 9. tanssiva harmaa pantteri: Totta, joskus voisi yrittää harrastaa tiukempaa rajaamista. Jostain syystä yritän itse aina päästä kameroineni mahdollisimman lähelle ja jos en pääse, niin sitten se jää siihen. Täytyy pistää vinkki korvan taakse, kiitos!

  VastaaPoista