tiistai 20. lokakuuta 2009

Juhlimassa

Olimme perjantaina Boden kanssa viettämässä Mimmi Napero Níemelän ristiäisiä ja Napun nimipäivää.
Päivänsankarit kuvattuna pari päivää aiemmin mummolassa.


Sisällä oli hieman ongelmallista, kun pöydällä oli luonnollisesti mokkaruutuja sun muuta herkkua eikä Bode oikein sulattanut Mimmin tuloa ruokapöydän lähelle. Kaikki herkuthan oli tietysti Bodelle varattuja.

Kun mahat oli saatu täyteen, lähdettiin koirien kanssa pihalle. Siellä ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Bode spurttaili intoa täynnä, juoksi piharakennusta ympäri ja siksakkia pensaiden ja kaivon välillä. Mimmi yritti epätoivoisesti pysyä edes muutaman askeleen perässä ja väistellä tuhatta ja sataa kohti kiitävää höyryjyrää. Hauskaa niillä oli selvästi molemmilla, vaikka kokoero hieman hankaluuksia aiheuttikin. Puhumattakaan Mimmin hieman puutteellisesta raajojen hallinnasta ;-)

Hurjan riehunnan jälkeen tuli jano ja Bode tuttuun tapaansa meni pihalammen reunalle taltuttamaan janoaan. Mimmi hetken ihmeteltyään meni perässä ja tietysti halusi tehdä samoin kuin serkkupoikansakin. Pikkutytölle se ei ollutkaan yhtä helppo homma; meinasi ressukka pudota lampeen. Mutta fiksuna tyttönä keksi kuitenkin konstin ja kiersi hieman matalampaan paikkaan, missä juominen onnistui hyvin.

Oppi tytsy kerrasta. On tämän yhden ainokaisen oppitunnin jälkeen käynyt kuulemma jo useasti lammesta juomassa ihan yksin ;-)

K
Mitä tuo serkkupoika oikein tekee?


Minäkin haluaisin, mutta eihän tämä onnistu, tipun kuitenkin tuonne lammikkoon :o


Hei, mutta nyt keksin, tästä kohtaa onnistun, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti