keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kremppakuvia ja sairauspäivityksiä

Kuvia on kyllä tullut näpsittyä, mutta niiden tänne laittaminen on vähän takunnut. Tässä vihdoin muutama kremppakuva. (Joo ja se matkakertomus antaa yhä odotuttaa itseään... yritän näpytellä mahdollisimman pian - ennen kuin unohdan senkin vähän, mitä siitä vielä muistan.)

Pyreneittenkarvatonkoira alkaa pikkuhiljaa palata juurilleen pyreneittenpaimenkoiraksi

Wiltsu ei kuulemma näytä ollenkaan niin pahalta, miltä olen sen saanut kuulostamaan, joten täytyy laittaa (tosin jo useamman viikon takainen) kuva näytille. Karvat ovat alkaneet vihdoin pikkuhiljaa kasvaa takaisin ja vatsassakin on jo reilun sentin mittaista haituvaa! Ehkei sittenkään tarvitse lähteä kalliisiin testeihin :-D


Missu nivelen huuhtelun jälkeen. Rappuset ovat vähän hankalat, kun nivel on jäykkä ja kipeä.


Bodea harmittaa vietävästi, kun Missusta ei ole leikkikaveriksi.

Missun kyynärnivelvaivasta ei oikein ota tolkkua. Alkaa jo pikkuhiljaa mietityttää huijaako mummeli ihan urakalla... Se nimittäin viuhtoo menemään sellaista vauhtia ja jalkaansa juurikaan varomatta innostuessaan jostain kovasti. Viimeksi sunnuntaina, kun käytiin rannassa kävelemässä viikon sohvalla makoilun jälkeen (minä makasin viikon sängyssä vatsataudissa ja Missu lojui sen ajan sohvalla), ei Missun jalka tuntunut vaivaavan ollenkaan. Niin innoissaan mummeli oli, että ontuminen meinasi unohtua useaankin otteeseen. Eilen taas jalka äityi oikein kipeäksi ja ontuminen oli todella pahan näköistä, kun mummeli komennettiin sisälle, vaikka hän olisi halunnut lähteä mukaan kyläilyreissulle... Että ota noista nyt sitten selvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti