torstai 8. lokakuuta 2009

Kompurointia Kouvolassa

Käytiin taas Missun kanssa Kouvolassa. Ensin oli eläinlääkärin kontrolli ja heti perään allasjumppa. Viime viikolla allasjumpat jäikin kokonaan väliin, kun minä makasin sängynpohjalla vatsataudissa ja Missu joutui lojumaan sohvalla.

Esa totesi, että hyvään suuntaan ollaan menossa. Tällä kertaa ei vielä otettu uutta nivelnestenäytettä eikä kuvia, mutta seuraava kontrolli sovittiin 2-3 viikon päähän, katsotaan ne sitten. Silloin harkitaan myös, josko antibiootit voitaisiin lopettaa.

Allasjumppa vietiin hieman lyhyempänä läpi, koska Missu aristi selkeästi kyynärniveltään. Ja oliko tuo ihmekään, kun lääkäri oli juuri hetki sitten sitä väännellyt ja käännellyt kovasti. Ja kun vielä kaiken kukkuraksi Missu taas vaihteeksi kompuroi altaassa, niin kipeäähän se tekee. Tällä kertaa Missu ei sentään mennyt ihan umpisukelluksiin, kuten viimeksi, kun pikku ressukan pääkin meni kokonaan pinnan alle.

Kompuroinnin aiheuttaa kuulemma se, kun Missu ei nosta tarpeeksi kipeää jalkaansa ja tassu ei aina ehdi kääntyä oikein päin ennen kuin Missu astuu sille. Eihän se tietenkään kanna, vai miten onnistuisi astuminen jalkapöydällä... nenilleenhän siinä menisi.

Missu keksi muuten taas uuden huilauskeinon altaassa. Kyllä se vaan on sitten fiksu tyttö ;-) Nyt se ei lepuuttanut jalkojaan kovinkaan paljon reunoilla, vaan kallistui aina välillä nojaamaan altaan seinämää vasten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti