perjantai 21. syyskuuta 2007

Kakkutreenit

Tänään meillä oli taas kakkutreenit. Ja tällä kertaa todellakin treenattiin ensin ja herkuteltiin kakkukahveilla vasta treenien jälkeen, tai noh, oikeastaan ennemminkin treenien lomassa. Onnittelut Niinalle siviilisäädyn vaihtamisesta ja kiitos kestityksestä!
Bode valmistautuu etsintään.
(Kuva edellisistä treeneistä, tällä kertaa kamera uinui repussa vaikka mukana olikin...)
Kuva: Kati Nieminen


Treenit meni yllättävän hyvin. Bode tervehti reippaasti kaikkia ennen töiden aloittamista, jopa ihan vierasta miestä! Alkaakohan mörköilykausi jo mennä menojaan?

Ukot otettiin taas haamuina ja jätkä tuotiin syötellen pois. Ensimmäisen ukon kohdalla kävi vähän köpelösti. Olin pilkkonut nakit kolmeen osaan ja maalimies meinasi, ettei anna koko palaa kerralla vaan piti kiinni niin, että Boden olisi pitänyt puraista pala. Herrapa otti ja närkästyi moisesta. "Jos en saa koko palaa, niin en ota ollenkaan." Ja tuli omineen keskilinjalle. Hetken maanittelemisen jälkeen palasi kyllä takaisin maalimiehen luo ja sen jälkeen kävelivät yhdessä takaisin keskilinjalle.

Toinen ja kolmas maalimies saivat ohjeistuksen nakkien syöttämisestä ja niiden kohdalla homma sujuikin sitten oikein mallikkaasti ;-) Vaikkakin läheltä piti, etten ollut kossupulloa velkaa Hannelle, kun Bode ahmi "nakkeja", joista yksi sattui olemaan Hannen sormi :o Hampaanjälki sormeen tuli, mutta ei onneksi näkynyt verta. Siinä menee meillä kossupulloraja, huh!

Haamuilut ovat tuottaneet tulosta. Poika etenee nykyisin ripeästi suoraan maalimiehen luo ja aiemmin harmina olleet turhat haahuilut ovat nyt jääneet kokonaan pois. Kiitos Virpi ja kumppanit ohjeistuksesta, hyvin toimii!

Ensi viikolla kakutellaankin sitten varmaan Adan ja Marikan Tanskanmatkan saavutusten kunniaksi... On meillä vaan niin yliveto treeniryhmä, ei voi kuin olla onnellinen, että on tähän ryhmään päässyt! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti