maanantai 20. lokakuuta 2008

Hämä hämä häkki kiipes naamalle

Bodella oli eilen tylsää. Todella tylsää. Ulos päästyään se ryhtyi päättäväisesti hommiin ja silppusi terassilla tuulettumassa olleen Wiltsun huoneessa makuualustana toimineen vaahtomuovipatjanpalan pienen pieneksi silpuksi... Noh, onneksi Wiltsu ei sitä juurikaan ole käyttänyt, vaan on mieluummin loikoillut boxissa, joten vahinko ei ole kovin suuri.

Viime perjantaina koirat olivat pitkään keskenään, mutta ihme ja kumma, sohvaa ei oltu pistetty yhtään uuteen uskoon! Viime aikoina Bode on taas melkoisen aktiivisesti sitä repinyt, kun on vähänkään pidempään joutunut olemaan yksin kotona (siis ilman ihmisiä), joten yllätys oli suuri ja erittäin positiivinen!

Kuinka kauan uroksilla oikein kestää tuhoamisvimma? Bode on jo 2,5 vuotta, joten olisin olettanut sen jo hieman aikuistuneen... no joo tiedän, eihän pojat koskaan kasva ihan aikuisiksi, mutta kuitenkin ;-)

Kepo/Knam

Alkoi aikoinaan pikkuhiljaa ihmetyttää, kun yhden jos toisenkin tutun mies tuntui olevan lempinimeltään Kepo. Selvisihän se lopulta, mistä moinen lempinimi tulee ja nyt joku aika sitten törmäsin aivan hykerryttävän hauskaan artikkeliin aiheesta.

Artikkelista muistui mieleeni, kuinka isännälle sanottiin kerran töissä, että sillä taitaa olla hämähäkki naamassa... Tarkempi tutkiskelu osoitti, että "hämähäkki" olikin parransänkeen tarttunut pieni koirankarvamytty ;-)

Meiltä ei ihan yhtä surullista tarinaa löydy kuin artikkelista, ei ole näyttelyihinkään isäntää pakotettu kuin vain kahteen (toistaiseksi...) ;-)

4 kommenttia:

 1. Voi,kuule..Meillä Pave on 6,5v ja vieläkin tuhoaa nenäliinoja ja paperirullia jos vaan niihin pääsee käsiksi!:D onneksi kuitenkaan ENÄÄN ei mitään isompaa syö..ja nuorempanakin meni \vaan\ kenkiä..täytynee koputtaa puuta ja päätä.. ;)

  VastaaPoista
 2. Voih :-( Uuden, ihmisille(kin) tarkoitetun, sohvan hankinnan voi siis kai haudata unholaan.

  VastaaPoista
 3. Joo,ei ainakaan kannata vielä.Harmittaa kovasti jos tyyris kaunis sohva on pirstaleina kun tulet kotiin.. :(

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Kovasti harmittaa jo tuon vanhan ja muhkuraisen sohvan repiminenkin, kun kohta siitä ei enää löydy sellaista kohtaa, missä olisi edes vähän pehmuketta takapuolen alla :-(

  VastaaPoista