maanantai 27. lokakuuta 2008

Viikon koirakuva: maisema

Tällä kertaa viikon koirakuvan aiheena on maisema.
Wiltsu istuu nojatuolin
selkänojalla ja katselee
pihalle avautuvaa
maisemaa.


Wiltsusta on niin hirmuisen paljon mukavampaa olla sisällä kuin ulkona, joten se tyytyy usein miten katselemaan vain ikkunasta ulos. Sisällä on lämmintä ja kuivaa, ja mikä ihaninta, Bode on usein ulkona, joten sisällä on myös paljon rauhallisempaa kuin ulkona.

Ja yksi tärkeä seikka siinä vielä on... sisällä saattaa saada jotain pikkuherkkuja, joita ilman ulkona ollessa jäisi ;-) rapsutuksista ja hellittelystä nyt puhumattakaan!

Sumuinen syysilta. Bode etsii palloaan naapuritontilta.
Mitähän tuolla lammella
oikein tapahtuu?
Ihmettelee Missu


Missu katselee lammelle, mistä kuuluu ihmeellisiä ääniä, kun sorsapariskunta on taas vierailulla. Ennen muinoin siellä näkyi toisinaan myös hirviä, vaan ei ole näkynyt enää muutamaan vuoteen :-(

Oli kiva katsella, kun hirvi kävi lammenrannalla juomassa tai muuten vaan käyskentelemässä siinä lähistöllä. Koirien louskutuksesta ne eivät välittäneet yhtään, mutta ihmisiä pelkäsivät.

Missun oli ihan pakko pysähtyä ihailemaan maisemaa kesken rauniotreenien.


4 kommenttia:

 1. Teidän haukut osaa ottaa maisemista kaiken irti :) Tuon olen itsekin joskus huomannut, että kesken treenienkin joskus pitää pysähtyä ihastelemaan maisemia... Se on sitä hetkessä elämistä, mistä me kaksijalkaiset voitaisiin ottaa mallia ;)

  Ihana tuo lampi, missä varmasti riittää koirillekin seurailtavaa ja tarkkailtavaa.

  VastaaPoista
 2. Toiseksi ylimmässä kuvassa on Baskervillen koira -fiilistä! Ihan kuin koirat seikkailisivat Englannin nummiseudulla.

  Viimeinen kuva on minusta myös erityisen hieno, koska maisema on noin erikoinen. Ihmekös tuo, että Missu on pysähtynyt maisemaa ihastelemaan.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Boden pallon etsintä-kuva!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on käynyt hirvi tuossa ihan koirien tarhan vieressä ja ei ollut moksiskaan vaikka ne sille ränkytti!:D ja mekään kun ei ihan mettän keskellä asuta niin hattua on nostettava kun uskaltaa niin lähelle ihmisiä..mutta onhan niitä city-hirviäkin!
  Hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista