keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Viikon koirakuva: sanonta

Viikon koirakuvan aiheena on sanonta. Viidestä annetusta vaihtoehdosta valitsin kuva-aiheeksi: Jokainen koira on leijona kotonaan.

Häntä heiluttaa koiraa, olisi myös ollut paremmin kuin sopiva aihe meidän laumallemme (Wiltsulla tosin pylly heiluttaa koiraa, kun sillä ei häntää ole ;-) ), mutta yhtään aiheeseen liittyvää kuvaa en tähän hätään löytänyt.


Wiltsu-leijona löhöää sohvalla ja odottaa alamaisiltaan arvolleen sopivaa palvelua.


Suuri ja mahtava urosleijona Bode ilmoittaa kilpakosijalleen Wiltsulle, että tämä tyttö on minun, etsi itsellesi oma tyttö.

7 kommenttia:

 1. Bode on selkeä leijonakuningas! :D

  VastaaPoista
 2. Äskeisessä viestissäni oli väärä osoite blogiin. Vanha osoite tulla tupsahti, mutta nyt on sitten uuden ja käytössä olevan blogin osoite :)

  VastaaPoista
 3. Wiltsun väritys meneekin hyvin yksiin leijonan kanssa. Kylläpäs teillä on ollut lunta missä hauvat temmeltää.

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä Wiltsussa on tuossa ylimmässä kuvassa jellonamaista lookia, korvatkin vielä korostavat viidakon kuningas vaikutelmaa. Alemmassa kuvassa Bode taas on the leijona, joka puolustaa omaa reviiriään kilpailevalta jellonaurokselta. ;-)

  VastaaPoista
 5. Teiltä löytyy jellonakunkkuja kaksin kappalein - ja yksi prinsessakin :)

  Hauska tuo lumileikki kuva kolmikosta - ihan tulee ikävä talvea... Tulisipa se jo taas ja toisi mahtavat hanget tullessaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia. Lumessa pääsee taas kohta (toivottavasti) peuhaamaan. :-)

  VastaaPoista
 7. Savisuti&Bee: Lumikuva on parin vuoden takaa. Ei ole lunta sen jälkeen täällä etelärannikolla juuri näkynyt :-(

  Toivoa tosiaan sopii, että tänä vuonna tulisi taas lunta - ja että se myös pysyisi maassa eikä sulaisi saman tien pois, kuten viime talvena!

  VastaaPoista