maanantai 6. lokakuuta 2008

Myrskystä selvittiin

Huh, mikä myrsky eilen illalla! Suuremmilta vahingoilta onneksi vältyttiin, mutta Missua hieman hirvittää edelleen. Näinköhän se makasi terassilla olevalla patjallaan juuri silloin, kun tuulenpuuska paiskasi irti tolpasta olevan pihalampun sirpaleiksi :o Vielä tänäänkään ei mamman mussukka halunnut jäädä yksin pihalle, vaan kiirehti sisään heti kun olin laittamassa ovea kiinni.
Wiltsu katselee aaltoja myrsky-yön jälkeen. Pikkuisen poikaa hirvitti jäädä yksin, kun mami peruutti vähän kauemmas kuvaa ottamaan.


Pitkäsalmen vesiosuuskunta

Käytiin juuri äsken Wiltsun kanssa pyörähtämässä rannassa ja vietiin samalla hakemus Pitkäsalmen vesiosuuskuntaan liittymisestä. Nyt se on nimittäin perustettu. Lauantaina istuttiin neljä tuntia kuuntelemassa asiantuntijapuheenvuoroja sekä keskustelua, hyväksyttiin sääntöehdotus ja valittiin hallitus. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja mahdollisimman moni lähtee mukaan, ettei liittymismaksu muodostu kohtuuttoman korkeaksi! Iso summa siitä on joka tapauksessa tulossa, joten lahjoituksia otetaan edelleen vastaan ;-)

2 kommenttia:

  1. Jos liittymismaksusta tulee liian korkea, voisi tietenkin teidän sääntöjenlaatija, Bode, lähteä kylille maalaushommiin tienaamaan rahaa. Pahus, kun maalasin seinät jo kesällä, mut eihän varmaan tulisi tänne hommiin kun en noudata hänen sääntöjään. Tänään reeneissä sain jopa koskettaa hänet. Ei varmaan olis pitänyt pestä kädet ollenkaan sen kokemuksen jälkeen..

    VastaaPoista
  2. Toihan oli hyvä idea! Turun suuntaan Bodea on kyllä kyselty maalaushommiin, mutta se on sellainen paikka, mistä sitä ei helpolla enää takaisin saisi, joten sinne en uskalla pojua laskea. Mutta tähän lähistölle... hmm. Täytyykin ruveta mainostamaan ;-) Kiitos ideasta!

    Bode oli harvinaisen armeliaalla päällä raunioilla! Kannattaa todellakin olla onnellinen, että hänen armonsa suvaitsi koskemisen ;-)

    VastaaPoista