torstai 2. lokakuuta 2008

Viikon koirakuva: kysymys

Tämän viikon koirakuvahaasteen aiheena on kysymys. Ja kysymyksiä kyselijöineen täältä löytyy vaikka kuinka paljon! Oli vaikeuksia valita, mitä kuvia laittaa esille, mutta tässä nyt muutama ihan tuore ja muutama vähän vanhempi otos.


Wiltsu kysyy kumpi on kauniimpi, hän vai kukka?


Vasemmalla Wiltsu kysyy, miten ja miksi pitäisi tällä kertaa poseerata ja oikealla Bode haluaa tietää, onko jo ruoka-aika.


Kuka siellä ja kenen luvalla? kysyy Missu


Leikitäänkö? kysyy Bode Missulta


Jo edesmennyt Riina kyseli useinkin löytyisikö pöydältä jotain hyvää hänelle?

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hyviä kysymyksiä kaikki! :) Kyllähän noihin soisi vastauksia saavan. Ensimmäiseen kysymykseen voinkin vastata: kyllä Wiltsu on suloisempi kuin kukkanen :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kylläpä teidän karvaisilta löytyy paljon ajankohtaisia kysymyksiä, joihin me emännät/isännät joudumme aina väli ajoin vastamaan :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät kuvat oot valinnu,kovasti piisaa kysymyksiä siunkin otuksilla. =)
  p.s.Nino kiittää onnitteluista.

  VastaaPoista
 4. Wiltsu pesee kukkasen mennen tullen! ;) Bode taitaa olla noissa ruokajutuissa aika pro, kun näyttää kyttäävän mikron vieressä? ;) Meilläkin kaikki ruokaan liittyvät jutut saavat koiruudet valtavan innon valtaan - joko, joko joko on ruoka-aika?!!!!! :oD

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Täytyykin kertoa Wiltsulle, että se päihittää kevyesti kukan :-) on varmasti tyytyväinen!

  Paula ja Hirmut: Boden ruokakuppi on mikron päällä odottamassa, että papanat turpoavat. Sen takia se siinä mikron kohdalla kyttää ;-)

  VastaaPoista
 6. Siinäpä tärkeimmät kysymykset koiruuksien elämässä, jotka toistuvat päivästä toiseen. Meilläkin kysellään samoja kysymyksiä, Nekun alaa ovat vahtikysymykset, Lillin ruokaan liittyvät kysymykset ja yhteisiä leikki- ja poseeraamiseen liittvät kyselyt : )

  VastaaPoista
 7. Tärkeitä, siis t-o-d-e-l-l-a tärkeitä ja päivän polttavia kysymyksiä täällä ja kivat kuvat.

  PS. Wiltsu on kauniimpi, ehdottomasti.

  VastaaPoista