maanantai 13. lokakuuta 2008

Talkoissa

Nyt on hyvä mieli, todella hyvä mieli! Meillä oli lauantaina raunioratatalokoot ja onnistuin raahaamaan isännänkin mukaan hommiin. Ilma ei ollut paras mahdollinen ja niinpä sain tehtäväksi tilata seuraaviin (!) talkoisiin paremman kelin.

Enemmän siellä oli tällä kertaa "miestenhommia" (anteeksi ikävä luokittelu) ja suurin osa naisväestä häippäsikin ajoissa. Mutta kontin päälle saatiin lankkulattia ja kaiteet, joten nyt sinne uskaltaa ainakin lievästi korkeanpaikankammoisetkin kiivetä. Pahus vaan, että se meidän treeniryhmää varten suunniteltu (ai muka ei vai?) kakuttelukatos jäi vielä tekemättä. Mutta jos sitten ensi kerralla ;-) Niin, Missun 11 v. synttärikakku on yhä vielä tarjoamatta... Ja kohta on jo Wiltsun 9 v. kakun aika. Hui hirvitys, kuinka vauhdilla aika menee!

Viimekertaisen rauniotreenin jälkeen jäi tosi kova hinku päästä pian uudestaan Boden kanssa sinne hommiin. Muutama hyvin onnistunut rauniotreeni voisi saada herran kiinnostumaan enemmän myös metsään eksyneistä ihmisistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti