keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Koirakuvat-viikkohaaste: lelu

Löysinpä minäkin Koirakuvat-viikkohaaste -nimisen sivuston. Ja totta kai pitää heti osallistua, kun tämän viikon aihe on niinkin mielenkiintoinen kuin lelu!

Alla kuvia Bodesta leluineen. Kuvat ovat vuosi sitten kesällä otettuja, jolloin Bode oli ihan pienen pieni poika vasta.


Bode rakastaa muovisia esineitä. Pikkupoikana se ei saanut paljoakaan vahinkoa aikaan, mutta nykyään kaikki herran suuhun joutuvat muoviesineet ovat pikavauhtia entisiä :-(


Pallot ovat aivan ihania, ihan kaikenkokoiset ja muotoiset, ovat aina olleet!


Naru-frisbee oli ehjä vain hetken aikaa...


Tyynyt ovat parhaita leluja, niitä voi ulkoiluttaa, niiden kanssa voi painia, niitä voi riepotella, "tappaa"... ;-)


...mutta valitettavasti tyynytkään eivät kestä ihan mitä tahansa :-(

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! Eka kuvassa taitaa olla pikku saunoja valmiina löylyihin, kun onjo kauhakin suussa ;-)

  VastaaPoista
 2. Hih mitä kuvia ja aivan ihana ja valloittava koiruus! Tuo alin kuva on kyllä mainio, siinä vain makoillaan teurastetun tyynyn äärellä :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja suloinen hauva. Meilläkin on Beellä ollut tyyny pienestä pitäen se paras lelu, arvaa vaan, monesko tyyny nyt on menossa 5-vuotiaalla koiralla! Bodella on ihana ilme kauhakuvassa. Keltaiset tennispallot ovat suosiossa meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Paula ja Hirmut: Bode rakastaa pureskella kaikkea muovista tehtyä. Vasta löysin istutuslapion pelkän metalliosan - muovinen kahvaosa oli siitä hävinnyt johonkin... Kastelukannuja on lentänyt roskiin jo useampia, kun herra on pureskellut ne käyttökelvottomiksi. Mutta opinpahan pikkuhiljaa laittamaan kaikki muoviesineet herran ulottumattomiin :-)

  Elina ja Jade sekä savisuti&Bee: Meillä ei ole enää yhtään ehjää tyynyä alakerrassa :-( Onneksi makuuhuone on yläkerrassa, minne koirat eivät pääse, joten sängyn tyynyt ovat saaneet olla rauhassa ja ehjinä :-)

  VastaaPoista