torstai 25. lokakuuta 2007

Mitä, jalka ei olekaan kipeä?

Missu ei ole ontunut enää yhtään! Maanantaina se sai päivällä eläinlääkärissä piikin ja illalla kotona särkylääkettä. Särkylääkettä se on nyt lääkärissäkäynnin jälkeen saanut joka ilta ja näin jatketaan sunnuntaille asti. Ensi viikon maanantaina on seuraava pistos.

Tiistaina koirat olivat illalla pihalla ja kun avasin oven kysyäkseni, onko kukaan tulossa sisään, nousi Missu terassilla olevalta pehmustetulta makuupaikaltaan hyvin varovasti. Ensin näytti, että se tulee taas todella pahasti ontuen, mutta ilme muuttuikin hyvin hämmästyneeksi. Astui ensin tosi varovasti oikealla etujalallaan, mutta kun se ei nähtävästi tuntunutkaan enää kipeältä, niin Missu-mussukka käveli ihan normaalisti sisään :-D En tiedä heiluiko sen häntä siksi kun minä olin niin riemuissani vai oliko se itse onnellinen, kun jalkaan ei sattunutkaan. Ehkä vähän molempia.

Mutta ennen kuin ratkean riemusta, täytyy todeta, että todennäköisesti suurin vaikutus tässä on särkylääkkeellä. Lääkäri sanoikin, ettei pistoksista ole heti näkyvissä selvää vaikutusta, vaan niitä on jatkettava jonkin aikaa. Joten katsotaan tilanne uudestaan, kun särkylääke lopetetaan. Vai jatketaanko sitä taas pistoksen jälkeen, en tiedä vielä, maanantaina selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti