tiistai 2. lokakuuta 2007

Missu piristyy ilmojen viiletessä

Hyvin huomaa, että on taas tullut viileämmät ilmat. Missu on paljon pirteämpi kuin kesällä. Aamulla pukeutuessani, alkaa alakerrasta kuulua tömähtelyä. Missu ja Bode iskevät vuoronperää etujalkojaan maahan ja hakevat toisiaan pieneen kisailuun. Onneksi Wiltsu asuu yhä edelleen yksiössään, ettei tule vahinkoja. Ja erittäin mielellään Wiltsu siellä asuukin, pyytää usein päästä sinne jo ennen kuin olen nukkumaan menossakaan.

Kovasti tekisi mieli ottaa Missu joku kerta hakutreeneihin mukaan. Ottaisi sille ihan vain pari helppoa pistoa... Se nauttisi varmasti aivan valtavasti päästessään taas pitkästä aikaa töihin. Mutta kun se ontuu toista etujalkaansa sen verran, että vähän arveluttaa. Tosin ontuminen menee yleensä ohi kun on jonkin aikaa ollut liikkeellä, mutta siitä huolimatta. Joutuisihan se pitkän aikaa makaamaan autossa odottamassa vuoroaan. Noh, täytyy katsella jos vaikka ottaisi Missu-mussukan joku kerta johonkin helppoon maastoon mukaan. Ihan mielenvirkistykseksi.

Tänään lähtee kuitenkin Wiltsu taas piiiitkästä aikaa metsään. Tällä viikolla meillä on kahdet treenit, joten Wiltsu pääsee nyt ja Bode sitten loppuviikolla. Saas nähdä onnistuuko Wiltsu pysymään nahoissaan, kun huomaa, mitä ollaan menossa tekemään :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti